دوشنبه ۱۳۹۸/۰۲/۰۹

فرخ‌زاد، معاون امور عمرانی استاندار قزوین:

برگزاری نخستین ماراتن عکاسی، ایده‌ای نو و جذاب در معرفي شهر قزوين است

برگزاری دومین جشنواره ملي عكس دارالسلطنه قزوین و نخستین ماراتن عکاسی کشور، يكي از ايده هاي نو و جذاب در معرفي شهر قزوين محسوب می‌شود.

به گزارش روابط عمومي سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري قزوين؛ علی فرخ‌زاد، معاون امور عمرانی استانداری و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره ملی عکس دارالسلطنه و نخستین ماراتن عکاسی کشور با اشاره به ويژگي‌هاي برگزاري این جشنواره اظهار كرد: موضوع گردشگري در سند چشم انداز توسعه استان ديده شده و با توجه به شعار امسال، مي توان گفت كه يكي از اركان رونق توليد، گردشگري، به ویژه در زمينه توليد صنايع دستي است.

فرخ‌زاد افزود: امروزه در حوزه گردشگري، رقابت تنگاتنگي بين تمام شهرهاي كشور وجود دارد و براي موفق شدن در معرفي قزوین، به نوآوري و ابتكار نياز داريم.

معاون امور عمراني استانداري قزوين بیان کرد: جشنواره ملي عكس دارالسلطنه و نخستین ماراتن عکاسی کشور، يك ايده جدید برای معرفي شهر قزوين است كه اهداف مختلفی را دنبال مي كند.

وي تصريح كرد: معرفي شهر قزوين، آثار، آداب و فرهنگ و سنن و جاذبه هاي تاريخي و طبيعي از جمله اهداف کلان برگزاري اين جشنواره محسوب مي شود.

فرخ‌زاد توجه به هنر عكاسي را از ديگر ويژگي هاي جشنواره ملي عكس دارالسلطنه برشمرد و بيان كرد: قزوين از ديرباز پايتخت هنرهایي همچون خوشنويسي بوده و باتوجه به اينكه عكاسي نيز يكي از اركان هنر است، نمي توان آنها را از هم جدا كرد.

این عضو شوراي سياستگذاري دومين جشنواره ملي عكس دارالسلطنه قزوین، ضمن تقدير از عوامل اجرايي جشنواره، اضافه كرد: عوامل اجرايي و برگزار كنندگان جشنواره مي توانند در فرصت پيش آمده از تجربيات ساير استان ها استفاده كنند و با رد و بدل كردن تجربيات، شاهد يك انتفاع دوسويه باشند.

وي در ادامه يكي ديگر از محسنات جشنواره عکس دارالسلطنه را همراهي و هماهنگي دستگاه‌هاي اجرايي اين حوزه دانست و گفت: ارگان‌هایی مانند ادارات کل ميراث فرهنگي و فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد پايه هاي اصلي همراهي در برگزاری اين رويداد باشند. همچنین نهادهایی همچون حوزه هنري، ادارات کل اوقاف، تبليغات اسلامي و صدا و سيما به عنوان محور اطلاع رساني در قالب يك مجموعه واحد در حال همراهي هستند و هدف اصلي كه رونق گردشگري است را دنبال مي كنند.

فرخزاد اذعان داشت: يكي از محورهاي بسيار خوب اين جشنواره، استفاده حداكثري از ظرفيت سازمان هاي مردم نهاد و پيشكسوتان اين عرصه بوده كه اميدواريم در تمامي حوزه ها اين مهم ادامه داشته باشد.

عضو شوراي سياستگذاري جشنواره ملي عكس دارالسلطنه از دائمي شدن دبيرخانه جشنواره خبر داد و اظهار امیداوری كرد: با تحقق اين امر، در تمام طول سال، برنامه هاي متنوع در سطوح مختلف از جمله آموزش عكاسي براي همه سطوح، استفاده از ظرفيت تلفن هاي همراه و... توسط دييرخانه سازماندهي شود.

معاون عمراني استانداري قزوين با اشاره به اهميت تلفيق جشنواره عكس با جشنواره هاي ديگر،تصريح كرد: براي جذب سلايق مختلف مردم و گردشگران با بهانه هاي گوناگون، بايد اينگونه جشنواره ها را وسعت داده و محدود به شهر قزوين نکرد.

پایان پیام.

تصاویر مرتبط